ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ДЕКА ПОЛАГАЊЕТО НА ИСПИТИ ВО СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ЌЕ БИДЕ ПО ДОГОВОР СО ПРЕДМЕТНИОТ ПРОФЕСОР И ЗА СЕКОЈ ПРИЈАВЕН ИСПИТ ЌЕ ТРЕБА ДА УПЛАТАТ ПО 500 ДЕНАРИ НА Ж.СМЕТКАТА НА ФАКУЛТЕТОТ.