ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ЗА АКАДЕМСКАТА 2018/2019 ГОДИНА

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТУДЕНТИТЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ ДЕКА ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ИСПИТИ ЗА ФЕВРУАРСКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ЌЕ БИДЕ ОД 21.01 ДО 25.01.2019 ГОДИНА, А ПОЛАГАЊЕТО НА ИСПИТИТЕ ЌЕ БИДЕ ПО ДОГОВОР СО ПРЕДМЕТНИОТ ПРОФЕСОР.