Резултати за прв циклус

Прикажи # 
# Наслов Автор Посети
1 Резултати II колоквиум - Аналитичка хемија со инструментални методи Напишано од асс.м-р Борче Макаријоски 30
2 РЕЗУЛТАТИ КОЛОКВИУМ 2 ПО ПРЕДМЕТОТ КВАЛИТЕТ И БЕЗБЕДНОСТ НА АГРОПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ Напишано од Проф.д-р Љупче Кочоски 62
3 Резултати кај Проф др. Живко Јанкуловски - Априлска сесија Напишано од Благојче Најдовски 75
4 Резултати од испитот по Информатика, април 2018 Напишано од Благојче Најдовски 37
5 РЕЗУЛТАТИ ВТОР КОЛОКВИУМ МЕНАЏМЕНТ НА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ 14.05.2018 Напишано од Благојче Најдовски 78
6 Резултати II колоквиум-Производство на суровини од животинско потекло Напишано од Тамара Христова 63
7 Резултати II колоквиум-Квалитет и безбедност на добиточна храна и Исхрана на домашни животни Напишано од Тамара Христова 76
8 Резултати II колоквиум-Пчеларство Напишано од Тамара Христова 50
9 РЕЗУЛТАТИ - АПРИЛСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2018 - ПРОФ. Д-Р МИЛА АРАПЧЕСКА Напишано од Проф. д-р Мила Арапческа 144
10 Резултати од испит и поправен прв колоквиум кај проф. д-р Гордана Димитровска Напишано од Тамара Христова 108

Страница 1 од 25

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ