Соопштенија за трет циклус

Прикажи # 
# Наслов Автор Датум на создавање Посети
1 Прелиминарна ранг листа со примени кандидати на III циклус студии за академската 2018/2019 година Напишано од Тамара Христова 06 Декември 2018 15
2 Образец за пријавување на III циклус студии Напишано од Тамара Христова 06 Декември 2018 8
3 Листа на акредитирани ментори за трет циклус на студии во 2018/2019 година Напишано од Благојче Најдовски 20 Ноември 2018 42
4 Соопштение за вонредна ноемвриска испитна сесија за трет циклус за академската 2018/2019 Напишано од Тамара Христова 16 Ноември 2018 31
5 ДОПОЛНИТЕЛЕН КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИНА ТРЕТ ЦИКЛУС СТУДИИ НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ,,СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ - БИТОЛА ВО АКАДЕМСКАТА 2018/2019 ГОДИНА ЗА ТРЕТ УПИСЕН РОК Напишано од Благојче Најдовски 16 Ноември 2018 34
6 Одлука за утврдување на листа на завршени сродни академски студии од втор циклус за запишување на трет циклус студии на факултетот за Биотехнички науки - Битола Напишано од Благојче Најдовски 24 Септември 2018 7
7 ОДЛУКА за утврдување на дополнителни услови за запишување на студенти на трет циклус на студии Напишано од Благојче Најдовски 24 Септември 2018 6
8 Конкурсот за запишување студенти на трет циклус - докторски студии на студиските програми на УКЛO во академската 2018/2019 год Напишано од Благојче Најдовски 27 Јуни 2018 149
9 Соопштение за јунска испитна сесија за академската 2017/2018 година Напишано од Тамара Христова 29 Мај 2018 150
10 Соопштение за полагање на испити во вонредната априлска испитна сесија Напишано од Тамара Христова 04 Април 2018 188

Страница 1 од 3

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ