Соопштенија за втор циклус

Прикажи # 
# Наслов Автор Датум на создавање Посети
1 Дополнителен Конкурс за запишување студенти на втор циклус студии за академската 2017/2018 година Напишано од Тамара Христова 09 Ноември 2017 43
2 Соопштение за вонредна ноемвриска испитна сесија за академска 2017/2018 Напишано од Тамара Христова 08 Ноември 2017 68
3 Заверка на семестри на II циклус Напишано од Благојче Најдовски 27 Октомври 2017 67
4 Прелиминарна ранг листа од прв и втор уписен рок за втор циклус студии за академската 2017/2018 Напишано од Тамара Христова 13 Октомври 2017 86
5 КОНКУРС ЗА ЗАПИШУВАЊЕ СТУДЕНТИ НА II ЦИКЛУС ВО АКАДЕМСКАТА 2017/2018 ГОДИНА Напишано од Благојче Најдовски 11 Септември 2017 133
6 Соопштение за септемвриска испитна сесија за втор циклус Напишано од Тамара Христова 05 Септември 2017 101
7 Одбрана на магистерски труд - Горан Ристовски Напишано од Благојче Најдовски 20 Јуни 2017 127
8 Oдбрана на магистерски труд - Елена Анчевски Напишано од Благојче Најдовски 20 Јуни 2017 122
9 Соопштение за јунска испитна сесија за втор циклус студии Напишано од Тамара Христова 23 Мај 2017 197
10 Oдбрана на магистерски труд - Јовица Момирчевски Напишано од Благојче Најдовски 19 Април 2017 121

Страница 1 од 2

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ