ОБРАСЦИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ

Прикажи # 
# Наслов Автор Посети
1 Потребна документација за пријавување, изработка и јавна одбрана на магистерски трудови Напишано од Благојче Најдовски 1302

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ