Прикажи # 
# Наслов Автор Посети
1 ПОВИК Програма ERASMUS+ Академска 2017/2018 Напишано од Доц. д-р Николче Јанкуловски 76
2 ПРЕЛИМИНАРЕН ПОВИК за изразување интерес за мобилност во рамките на ERASMUS+ Програмата Академска 2017/2018 Напишано од Доц. д-р Николче Јанкуловски 173
3 Билатерални Еразмус+ Договори Напишано од Доц. д-р Николче Јанкуловски 413
4 ПОВИК Програма ERASMUS+ Академска 2016/2017 Напишано од Благојче Најдовски 466

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ