Артикли

За факултетот

Студиски програми за прв циклус (за преглед притисни ТУКА)

Студиски програми за втор циклус (за преглед притисни ТУКА)

Студиски програми за трет циклус (за преглед притисни ТУКА)

Студентска служба

Електорнско запишување и регистрација при уписhttp://upisi.uklo.edu.mk/Account/Login.aspx?ReturnUrl=/

Контакт - Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

КОНТАКТ

Ул.„Партизанска“б.б - Битола

Република Македонија

e-mail: info@fbn.uklo.edu.mk

Тел: +389 47 238 276

Факс: +389 47 226 220

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ